PV Kalkyl Ventilation

PV Kalkyl Ventilation

Branschanpassat kalkylprogram som räknar rätt

Med kalkylprogrammet PV Ventilation kan du ta kontroll över jobben och tjäna mer pengar. Vår erfarenhet av att göra kalkyler åt just ventilationsföretag har lett fram till ett specialanpassade kalkylprogram med unik detaljrikedom och exakthet. PV Kalkyl Ventilation är framtaget i samarbete med ventilationsföretag.

Räkna på enbart digitala handlingar.

Med PV Kalkyl räknar du rätt och kan maximera vinsten – på varje jobb. Du behöver ingen särskild datavana. PV Kalkyl är enkelt!

PV Kalkyl Ventilation

Kalkylprogrammet för ventilation hanterar samtliga förekommande arbetsmoment. Även bilkostnad och boende ligger med i beräkningarna. Dessutom bygger ventilationsprogrammet på den senaste tekniken, vilket gör det möjligt att räkna på enbart digitala handlingar. Detta gör arbetet effektivt och det blir mycket enklare att räkna.

30 dagars nöjd-kund-garanti

Vi är så säkra på att PV Kalkyl Ventilation kommer att underlätta ditt arbete att vi lämnar 30 dagars nöjd-kund-garanti. Du har alltså 30 dagar på dig att köra programmet och skulle det mot all förmodan inte passa så kan du lämna tillbaka det.

Komplett utbildning ingår

När du beställer PV Kalkyl Ventilation ingår dessutom en komplett utbildning i programmet. Även du som inte är så datavan får därmed en kort startsträcka – det är enkelt att komma igång.

Så här funkar Kalkyl Ventilation

Referenser

Det är smidigt, användarvänligt, går fort att arbeta i och är lätt att lära sig.

Johan Holmqvist

Oscar Hanson VVS

Vi tycker programmet är jättebra, vi arbetar med det varje dag. Det är lättarbetat och det är heller inga problem med att hoppa in och kalkylera om någon har blivit sjuk. Montören får fram hur vi har tänkt gällande när vi specar och det är lätt att se om man har glömt att markera något.

Peter Andersson

Hallands Vent & Plåt AB

Man slipper alla pappersritningar som tar stor plats och det är lätt att arbeta med var man än befinner sig.

Christer Quick

Åby Plåtslageriservice HB

Logo Kalkyl Ventilation

Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse så kontaktar vi dig och bokar en tid för demovisning.


  Ditt namn*

  Företagsnamn*

  Din epost*

  Telefonnummer*

  Ditt meddelande

  Ta kontroll över jobben och tjäna mer pengar!

  Patrik Calén

  Kontaktperson:

  Patrik Calén
  Tel: 031-62 94 25
  patrik.calen@pvkalkyl.se